• fb icon sml
  • twitter icon sml
  • linkedin

превод

annecto – оваа мрежа на луѓе е независна, непрофитна асоцијација од заедницата која има за цел да ги зголеми можностите во заедницата за луѓето со посебни потреби, постарите лица и негувателите.

Ние веруваме во општество во кое сите луѓе можат да изберат да учествуваат во истото на начин на кој што тие сакаат.

Ако сакате да дознаете повеќе како annecto може да ви помогне, јавете се на најблиската канцеларија и побарајте помош на преведувач.